Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Vasiliki (Lefkada) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Camerele de la Kalias Hotel au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Kalias Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Kalias Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 36 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Kalias Hotel sunt: Portul din Vasiliki - 900 m, Portul Katsiki - 5,6 km, Cascada Dimosari - 13,0 km.


Puncte de interes
Portul din Vasiliki - 0,9 km
Plaja Agiofili - 3,1 km
Plaja Egremni - 3,7 km
Portul Katsiki - 5,6 km
Plaja Desimi - 11 km
Cascada Dimosari - 13 km
Peștera Papanicolis - 14 km
Insula Scorpionilor - 14 km
Plaja Kathisma - 16 km
Aphales Beach - 19 km
Portul Fiskardo - 19 km
Plaja Pefkoulia - 20 km

Plaje în vecinătate
Vasiliki Beach Pietriș Surfing - 200 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Aktion - 36 km
Aerportul Kefalonia - 58 km
Aeroportul Araxos - 89 km

Facilitati

Bar
Lift
Umbrele de soare
Snack bar
?ezlonguri
Wi-fi Zone Publice Gratuit
Gr?din?
Piscin? Exterioar? (deschis? ?n Sezon)
?nchirieri Auto
Recep?ie Non-stop
Camere Pentru Familie
Camere Pentru Nefum?tori
Tv
Telefon
Baie Cu Du?
Aer Condi?ionat
Teras?
?nchirieri Biciclete - Cu Plata
Wi-fi Camere Gratuit
Camer? Pentru Bagaje
Cur??enie ?n Camer? - Zilnic
Tururi Cu Bicicleta
Transfer La/ De La Aeroport - Cu Plata
Facilit??i Pentru Persoane Cu Mobilitate Redus?
Prosoape Pentru Piscin?
Parcare La Proprietate

Locatie