Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Lorabella Pensiune


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Casa Lorabella este situata pe malul raului Cerna. Facilitati Pensiune Locatia ofera spatii de cazare in 5 camere Duble si 1 Apartament. In restaurantului hotelului se pot organiza la cerere mese festive, intr-un cadru restrans. Pensiunea are piscina si terasa. Pensiunea ofera posibilitatea efectuarii tratamentului cu apa termo-sulfuroasa, electroterapie (diadinamice,ultrasunete), acupunctura, masaj si tratament geriatric (dupa metoda Prof. dr.Ana Aslan), pensiunea dispunand de baza de tratament proprie si de personal calificat. Facilitati Camere Camerele au televizor, cablu tv, baie cu dus sau cada. Masa Casa Lorabella ofera o gama diversificata de produse culinare, bucatarie traditionala si cu specific italian si degustari de vinuri. Taxa de statiune este inclusa in tarife. Reduceri - copiii pana la 8 ani au micul dejun gratuit - clientii hotelului beneficiaza de gratuitate la piscina cu apa termala (circuit inchis), parcare supravegheata video.
Descriere camere:
Facilitati Camere Camerele au televizor, cablu tv, baie cu dus sau cada.
Descriere facilitati:
Facilitati Pensiune Locatia ofera spatii de cazare in 5 camere Duble si 1 Apartament. In restaurantului hotelului se pot organiza la cerere mese festive, intr-un cadru restrans. Pensiunea are piscina si terasa. Pensiunea ofera posibilitatea efectuarii tratamentului cu apa termo-sulfuroasa, electroterapie (diadinamice,ultrasunete), acupunctura, masaj si tratament geriatric (dupa metoda Prof. dr.Ana Aslan), pensiunea dispunand de baza de tratament proprie si de personal calificat. Masa Casa Lorabella ofera o gama diversificata de produse culinare, bucatarie traditionala si cu specific italian si degustari de vinuri. Taxa de statiune este inclusa in tarife. Reduceri - copiii pana la 8 ani au micul dejun gratuit - clientii hotelului beneficiaza de gratuitate la piscina cu apa termala (circuit inchis), parcare supravegheata video.

Locatie