6 staţiuni unde să te bronzezi pe litoralul Mării Negre


Litoralul Mării Negre este o alegere ideală pentru un concediu de vară reuşit. Cu plaje moderne, staţiuni care oferă atracţii pentru toate gusturile şi categoriile de vârstă, litoralul românesc este o alternativă la sejururile estivale în străinătate. Indiferent dacă te afli în căutarea distracţiei, sau vrei o vacanţă relaxantă în care să-ţi încarci bateriile, litoralul Mării Negre are ceva de oferit pentru toţi turiştii.

Staţiunile de pe malul românesc al Mării Negre oferă o gamă largă de servicii. Dacă Mamaia este prima alegere pentru cei cărora le place luxul, în Vama Veche oricine poate petrece câteva zile de distracţie garantată, iar pentru un concediu cu familia, staţiuni precum Olimp, Saturn sau Eforie Nord sunt destinaţii ideale. Iată care sunt cele mai populare plaje şi staţiuni de pe litoralul Mării Negre unde să te bronzezi în vara aceasta.

Mamaia

Staţiunea Mamaia este considerată Perla litoralului românesc. Cea mai populară şi extravagantă dintre staţiunile de la Marea Neagră, Mamaia, este alegerea ideală pentru tinerii care vor să se distreze în club până dimineaţa şi apoi să privească răsăritul de pe plajă. Mamaia nu duce lipsă de servicii de entertainment şi dispune de cea mai mare plajă din ţară şi de nisipul cel mai fin. Fiind cea mai mare staţiune din România, Mamaia are şi o capacitate de cazare de peste 30 de mii de locuri. Turiştii pot alege între hoteluri ieftine sau hoteluri de lux din Mamaia, în funcţie de bugetul fiecăruia.

Eforie Nord

Pentru un concediu relaxant sau cu familia, staţiunea Eforie Nord oferă toate facilităţile de care ai nevoie. În plus, în Eforie Nord se află cel mai mare complex balneoclimateric de pe litoralul românesc. Tratamentele cu nămol şi băile în apele extrem de sărate ale lacului Techirghiol completează serviciile oferite de staţiunea Eforie Nord. Pentru o experienţă estivală care presupune şi o cură de tratament, hotelurile din Eforie Nord oferă pachete complete de servicii, iar tu te vei întoarce cu bateriile încărcate.

Vama Veche

Dacă vrei distracţie pe litoralul românesc şi să te simţi liber să zburzi pe plajă după bunul tău plac, dar dispui de un buget limitat, atunci destinaţia ta finală ar trebui să fie Vama Veche. Staţiunea idilică de pe malul Mării Negre este renumită pentru libertatea de care tinerii se bucură acolo. La capitolul servicii de cazare, Vama Veche dispune de puţine hoteluri, dar compensează în schimb cu vile şi pensiuni care oferă cazare la preţuri rezonabile.

Olimp

Staţiunea Olimp se află de mult în topul preferinţelor celor care doresc să petreacă câteva zile pe litoralul românesc alături de familie şi copii. Renumită pentru plajele sale liniştite şi transferul lin în apă, Olimp este locul în care părinţii pot sta liniştiţi la soare, fără să se teamă că cei mici sunt în pericol în apă. Plajele staţiunii Olimp sunt locul ideal în care să te retragi din tumultul staţiunilor aglomerate şi să ai parte de linişte şi momente de relaxare, departe de turiştii puşi pe distracţie.

Plaja Sfântul Gheorghe

Dacă vrei să te ascunzi de mulţimea de turişti de pe litoralul românesc şi cauţi un loc aproape pustiu şi liniştit, noi îţi recomandăm plaja Sfântul Gheorghe, situată la doar 3 kilometri de localitatea cu acelaşi nume. Ca să ajungi în localitatea Sfântul Gheorghe va trebui să îţi laşi maşina la Tulcea sau Mahmudia, iar de aici să-ţi continui drumul cu barca sau vaporaşul. Pe lângă momentele de relaxare pe care le vei petrece pe malul mării, te vei putea bucura de întreaga zonă, peisaje şi fauna Deltei Dunării.

Plaja Corbu

Situată între Delta Dunării şi staţiunile Mamaia Nord şi Năvodari, Plaja Corbu este cea mai nouă amenajată de pe litoralul Mării Negre. Cu nisip fin şi apă curată, Plaja Corbu îşi întâmpină turiştii într-un ambient sălbatic şi liniştit, fără cluburi pe plajă şi restaurante zgomotoase. Plaja Corbu este una dintre puţinele oaze de linişte de pe malul Mării Negre.

Tu pe care plajă din România te vei bronza în vara aceasta?

Sursa aici .

 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare