Cele mai frumoase 10 plaje din Grecia


Pentru a selecta cele mai frumoase plaje ale unei țări ca și Grecia, care are al unsprezecelea cel mai lung litoral din lume și 380 de câștigători ai Steagului Albastru internațional pentru calitatea ecologică, nu este o sarcină ușoară.

Am ales zece dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, dar ar trebui să știți că există nenumărate alte plaje superbe, exotice și interesante - fie pe continent, fie pe o frumoasă insulă grecească - care vă vor duce cu mintea la aproape orice destinație de pe litoral, pentru a vă alege vacanța dvs. în Grecia. Descoperiti 10 dintre cele mai frumoase plaje din Grecia aici.

1. Plaja Super Paradise, Mykonos: Plajele din Mykonos au câștigat faimă, fiind cele mai frumoase din Marea Egee datorită apelor lor cristaline și nisipului auriu, să nu mai vorbim de serviciile cu multe stele și de organizarea impecabilă. Una dintre cele mai impresionante plaje, Super Paradise, este un vast nisip cu apă turcoaz translucidă. Trebuie doar sa o vizitati și veți vedea imediat de ce se situează printre cele mai frumoase din Grecia.

2. Plaja Lalaria, Skiathos: Ce ce cuvinte poti expune magia de pe Lalaria? Marca inregistrată a insulei, a câștigat adesea titlul de cea mai uimitoare și faimoasa plajă care s-a răspândit în întreaga lume. Apa ei de smarald și pietricelele albe netede de sub rocile stâncoase, atrag zilnic zeci de ambarcatiuni, încarcate de vizitatori care nu mai au răbdare să o vadă.

3. Plaja Sarakiniko, Milos: Pe această plajă puteți găsi roci vulcanice albe, la fel de moi ca și creta, sculptate în forme intrigante de către vânt și valuri. Golful adânc cu apă verde, se transformă in fiecare nuanță de albastru, pe măsură ce ajungeți mai departe de țărm. Uimitor.

4. Plaja Kolymbithres, Paros: Această plajă celebră, ascunsă în Golful Naoussa, are o apă albastră-verzuie și pietricele roșii netezite în forme fantastice, intercalate cu golfuri uimitoare aurii de diferite dimensiuni.

5. Plaja Navagio, Zakynthos: Cine și-ar fi putut imagina că de pe o barcă veche numită Panayiotis vor fi făcute mii de poze și clipuri video care au împins Zakynthos catre faima in lume? Plaja oferă un cadru magic, cu stâncile sale albe, apa turcoaz și nisipul alb. Vei fi tentat cu siguranță să te scufunzi in apa incredibil de limpede.

6. Plaja Myrtos, Kefalonia: Această plajă uimitoare dintre Assos și Argostoli este cu adevărat uluitoare. Fără îndoială este cea mai faimoasă de pe insulă si trebuie să fie inclusă în orice listă de plaje de top din Grecia. Nisipul alb, pietricelele fine, apele azurii la poalele unor stânci imposibil de mari - odată văzute, sunt greu uitat.

7. Plaja Canal D'Amour, Corfu: Între Sidari și Peroulades, acest cadru suprarealist trebuie văzut pentru a fi crezut: roci albe sculptate, grote, plaje mici, apă albastră-verzuie. Printre formațiunile neobișnuite, Canal d'Amour iese în evidență. Ei spun că oricine va înota în deschiderea îngustă din stâncă, va găsi dragostea vieții pe cealaltă parte.

8. Plaja Porto Katsiki, Lefkas: Această plajă, este situată la poalele unei stânci enorme, care se transformă în portocaliu la apusul soarelui, fiind votată ca fiind una dintre cele mai frumoase șase din întreaga Mediterană.

9. Plaja Balos, Creta: Este una dintre cele mai exotice plaje din Grecia, considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase din Med, Balos, și se afla in vestul Cretei, langa Kissamo. Aici, nisipul strălucește in roz și alb, apa îmbină cele mai strălucitoare nuanțe de albastru și verde, în timp ce pe insula Gramvousa se află un castel venețian care adaugă o notă de basm.     

10. Plaja Voidokoilia, Peloponnese: Fotografiile de pe această plajă din Messinia au fost virale.  Nisipul alb care înconjoară apa delicioasă albastră-verzuie formeaza un semicerc perfect. Mediul neatins din spatele acesteia este un alt motiv pentru care plaja se situează printre primele zece din Grecia.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare