City-break-uri pentru vacante scurte si dese


Cea mai mare problema a omului modern este fara doar si poate timpul, sau mai bine spus, lipsa acestuia. Daca in perioada copilariei timpul parca nu avea granitele atȃt de delimitate, iata ca odata cu inaintarea in vȃrsta, acesta parca se comprima. Din pacate, orele petrecute la serviciu ajung sa le depaseasca cu mult pe cele alaturi de familie sau prieteni.

Chiar daca vara si-a incheiat activitatea pe anul acesta, nu trebuie sa intram in panica ca am ramas cu putine zile de concediu, pe care le pastram cu sfintenie pentru la iarna. Si pentru ca mai este ceva timp pâna la vacanta de iarna, singura sansa pe care o avem este sa evadam in diverse city-break-uri. Acestea au devenit cele mai la indemȃna forme de vacante si cele mai cautate. Fie ca vorbim de city-break-uri cu oferte last-minute, fie ca sunt cu mult planificate inainte, acestea ne ofera mai multe avantaje decȃt o vacanta mai lunga: preturile sunt mai mici, beneficiem de mai multe vacante, in diverse destinatii si putem face anual un numar nelimitat de “escapade” de acest fel.

Care sunt cele mai populare destinatii pentru city-break-uri? ParisRomaMilano, Venetia, Dubai, Praga sau Viena. Pentru cei care sunt insa calatori experimentati exista si alte variante precum: Zurich, Amsterdam, Istanbul si chiar Budapesta.

Sursa aici


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare