Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Victoria Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CAZARE Hotel Victoria beneficiaza de 330 spatii de cazare astfel: 322 camere duble si 8 apartamente dispuse pe 9 etaje. Camere sunt dotate cu: Tv color (televiziune prin cablu) Telefon, Minibar, Baie cu dus, Aer conditionat. Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, aici camerele sunt mai spatioase. Toate camere au vederea spre mare (mai putin etajul 1) -DESCRIERE OFERTE- Pachetele All Inclusive includ:


Cazare cu masa a in regim self-service: *Mic dejun*Pranz*Cina*
Bauturile alcoolice incluse: bere draft - gama BERGENBIER; vin draft- gama VINCON aalb/rose; votca; whiskey; lichior;

Bauturile non-alcoolice incluse: sucuri acidulate draft a gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist); cafea; ceai i apa de masa /carbogazoasa;
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa : Mic dejun a 07:30 - 09:30 / Pranz a 12:30 - 13:30 / Snack breaka 16:30 - 18:30 / Cina a 19:30 - 21:30 cat i la barurile de pe terasa in intervalul orar : 09:00 - 23:00

Snack-uri intre orele 16:30 a 18:30 a acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex i pe plaja acestuia;
Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja: tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la recepie intre orele 10.00 a 17.00);
Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile - proprietatea Primariei Constana;
Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua ezlonguri i umbrela pentru fiecare camera;
Acces gratuit internet wi-fi in complex (recepie, restaurante, bar)i pe plaja acestuia a Azzura Beach.;
Masa se va servi sub forma de bufet cu sortimente bogate, deserturi, fructe i ingheata. in lunile Mai i Septembrie (in funcie de numarul de turiti), masa se va servi a la carte.

Pachetele cu Demipensiune includ:

Cazare cu masa a in regim bufet ( mic dejun i pranz /cina - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
Bauturile alcoolice incluse numai in timpul meselor: bere draft - gama BERGENBIER, vin draft: alb/rose-gama VINCON, votca, whiskey, lichior.
Bauturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft a gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai i apa de masa/carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa:
Mic dejun 07:30 a 09:30 / Dejun 12:30 a 14:30 sau Cina 19:30 a 21:30) i la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.

Atenie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi

Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex i pe plaja acestuia;
Acces contra cost la terenurile de sport de pe plaja: tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la recepie); se acorda discount 50 % din tariful iniial.
Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile a proprietatea Primariei Constana;
Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua ezlonguri i umbrela pentru fiecare camera;
Acces gratuit internet wi-fi in complex (recepie, restaurante, bar)i pe plaja acestuia- Azzura Beach;
Masa se va servi sub forma de bufet cu sortimente bogate, deserturi, fructe i ingheata. In lunile Mai i Septembrie (in funcie de numarul de turiti) masa se va servi a la carte.

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:
Cazare cu mic dejun a in regim bufet;
Bauturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai i apa de masa/carbogazoasa;
Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex i pe plaja acestuia;
Acces gratuit internet wi-fi in complex (recepie, restaurante, bar) i pe plaja acestuia;
Acces contra cost la terenurile de sport: tenis, fotbal, volei a 20 lei/ora a utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la recepie;
Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile a proprietatea Primariei Constana;
Acces contra cost pe plaja complexului a 15 lei/zi/persoana a daca se achita ezlongul pe intreaga durata a ederii, se aplica o reducere de 15%.
FACILITATI COPII
  • FACILITATI COPII 2 adulti + 1 copil (<9.99 ani) aaa copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 40% din pachetul achizitionat de adult. 2 adulti + 1 copil ( > 10 ani ) aaa copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar 2 adulti + 2 copii (<9.99ani, >9.99 ani) aaa primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar. 2 adulti + 2 copii ( <9.99 ani) aaa primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 40% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar. 2 adulti + 2 copii (>10 ani) aaa primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplim. A 3-a persoana adulta va achita 80% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.