Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 122 hoteluri

BEST WESTERN GALAXY

Laganas, Grecia

Localizare Facand parte din prestigiosul lant Best Western renovatul hotel BW Galaxy se bucura de o locatie excelenta pe renumita plaja din Laganas la doar 6 km de aeroport si 8 km de orasul Zakynthos Plaja cu nisip este renumita din cauza testoa . . .

PANTHEON

Tsilivi, Grecia

Pantheon Hotel 3este situat la 700 de metri distanta fata de plaja Tsilivi si de centrul statiunii 6km distanta fata de orasul Zante si portul principalHotelul are 24 de camere fiecare cu balcon privat cu vedere la gradina sau la mareCamere sunt dota . . .

CONTESSINA

Tsilivi, Grecia

Contessina Hotel 3 estesituat la 80mdistanta fa de plaja Tsilivi 4km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si 6km distanta fata de aeroportLa numai80 de metri se afl o plaj de nisip care a fost distins cu statutul Steagul Albastru datorit ap . . .

DIANA

Zakynthos, Grecia

Diana Hotel 3 estesituatinorasulZantecapitalainsuleiinPiataAgiosMarkos la 200m distanta de port 6km distanta de aeroportHotelul arecamere decorate cu gust i centru de wellness cu saun i cad cu hidromasaj Hotelul are 45 de camere dotate cu balcon aer . . .

COMMODORE

Argassi, Grecia

Hotel Commodore 3 este situat in statiunea Argassi este al 2lea hotel ca si marime din lantul hotelier XenosHotelul este foarte aproape de plaja publica din Argassi si la doar 4km distanta fata de capitala insulei si de portCamerele sunt dotate cu ba . . .

CAPTAINS HOTEL

Argassi, Grecia

Captains Hotel 3 este situat in statiunea Argassi si ofera o panorama superma asupra capitalei insulei ZanteHotelul este situat la o distanta de 200m de centrul statiunii 4km fata de portul si capitala insulei si 6km distanta de aeroportHotelul are 2 . . .

CRYSTAL BEACH HOTEL

Kalamaki, Grecia

Crystal Beach Hotel 2 este situat pe plaja in statiunea Kalamaki la 6km distanta de capitala insulei si 3km distanta de statiunea LaganasPlaja Kalamaki unde este situat hotelul este renumita si pentru vizitele faimoaselor testoase CarettaCaretta zona . . .

CONTESSA

Argassi, Grecia

Contessa Hotel 3estesituat la 4 minute fa de plajla mai puin de 250 de metri de plaja cu nisip ArgasiCentrul oraului Argasi este la 100 de metri iar staia de autobuz i staia de taxi sunt la 150 de metri Portul Zakynthos este la 3 km distanta iar aero . . .

ANAGENESSIS VILLAGE

Kalamaki, Grecia

Anagenessis Village Hotel 3esteunhoteldetipHVHoliday Village estesituatinstatiuneaKalamakipecoastadesudestainsuleiinapropiereagolfuluiLaganassiaplajeiKalamakiloculundefaimoaseletestoaseCarettaCarettaisidepunoualedesutedeani Arhitectura complexului es . . .

MERIDIEN BEACH

Argassi, Grecia

Hotelul Meridien Beach 3 este situat in centrul statiunii Argassi pe plajaAeroportul se afla la 5 kilometri distanta iar orasul Zakynthos la 6 kilometriMeridien Beach Studios 3 este un complex modern de garsoniere ce opereaza in sistem self catering . . .

ANETIS BEACH HOTEL

Tsilivi, Grecia

Anetis Beach Hotel 2 este situat pe plaja la 20 de metri de plaja Tsilivi si la o distanta de 4km fata de capitala insulei si portul prinicpalHotelul este la o distanta de 7km fata de aeroportHotelul este apreciat pentrulocatie foarte binepozitionat . . .

MEGARA HOTEL

Laganas, Grecia

Megara Hotel 2 este situat in statiunea Laganas la 250m de plaja Laganas si 15km de plaja Agios Sostis iar de capitala insulei la o distanta de 8kmHotelul are 28 de camereapartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat seif frigider balcon cu vede . . .

VILLA BASIL

Tsilivi, Grecia

Villa Basil 2 este situata in statiunea Tsilivi la 100m distanta de plaja 200m de centrul statiunii si 12km distanta de aeroportul insuleiHotelul are 37 de camere apartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat balcon cu vedere la piscina TV frig . . .

AMMOS VILLA

Vassilikos, Grecia

Ammos Villas 4 sunt situate in zona Potamia statiunea Vasilikos la 13km distanta fata de aeroport 12km distanta de orasul Zante 150m distanta fata de centrulsatuluisupermarketsi plaja cu nisip fin plaja face parte din Parcul National MarinFacilitati . . .

CANADIAN HOTEL

Laganas, Grecia

Canadian Hotel 3 este situat in statiunea Laganas la o distanta de 200m de plajaHotelul este pozitionat la o distanta de 9km fata de orasul Zante capitala insulei si 400m de centrul statiunii LaganasRenovat in totalitate in primavara anului 2010 hote . . .

STRADA MARINA

Zakynthos, Grecia

Strada Marina Hotel 3 este situatla 100 de metridistantafata de port i de centrul oraului Zante 500m distanta fata de plajaAeroportul se afla la doar 3km distanta fata de hotel iar statia de autobuz la 100m distantaHotelulare112 camere cu vedere la m . . .

ANDREOLAS HOTEL

Laganas, Grecia

Andreolas Hotel 2 este situatpeplaja in statiunea Laganas la 300 de metri de centrul statiunii si la o distanta de 3km fata de aeroportul insuleiFacilitati hotel receptie 24h schimb valutar birou de inchirieri masini faxcopiator camera de bagaje . . .