Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garantia pretului cel mai mic

Garantia pretului cel mai mic!

Vrem sa cumperi de la noi cu incredere!
Increzator ca obti cea mai buna valoare, ca primesti cele mai mici preturi si cele mai moderne si profesioniste servicii. Pentru asta asa ca am creat “Garantia Jumbo – Cel Mai Mic Tarif Garantat”.

Ce este Garantia Jumbo?
E simplu! Jumbo Travel iti garanteaza ca beneficiezi de cele mai mici tarife la pachetele turistice sau city break-uri achizitionate prin intermediul agentiei noastre. In cazul in care in termen de 24 de ore de la ofertarea unui pachet turistic sau city break de catre un Consultant Jumbo Travel gasesti un tarif mai mic, Jumbo Travel iti va acorda diferenta dintre oferta facuta si tariful mai mic gasit, plus un voucher in valoare 25 euro pe care il poti folosi la o viitoare achizitie de pachet turistic, circuit sau city break.

Caror servicii se aplica aceasta Garantie?
Garantia Jumbo se aplica pachetelor turistice sau city break-urilor ofertate de catre un Consultant Jumbo Travel.

Cum pot sa beneficiez de garantie?
Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa fi facut o cerere pentru un pachet turistic sau city break (telefon, online sau prin email), iar un consultant Jumbo Travel sa fi trimis o oferta cu acesta pe adresa dumneavoastra de email; in cazul in care gasiti un tarif mai mic decat cel ofertat de Jumbo Travel, ne puteti contacta la 0314 344 177 sau pe email la garantie@jumbotravel.ro pentru a beneficia de conditiile garantiei.

VACANTE LA CEL MAI MIC TARIF GARANTAT - TERMENI SI CONDITII
Garantia celui mai mic tarif
In eventualitatea in care gasiti un tarif de pachet turistic sau city break mai mic decat cel ofertat de consultantii Jumbo Travel la orice agentie de turism din Romania, anuntati Jumbo Travel si va vom acoperi diferenta pana la tariful mai mic, plus un voucher in valoare de 25 euro pe care il puteti folosi la o viitoare achizitie de pachet turistic, circuit sau city break la Jumbo Travel.
Tarife participante la garantie
Garantia Jumbo se aplica exclusiv tarifelor la pachete turistice sau city break-uri ofertate de catre agentii Jumbo Travel prin email. Garantia se aplica rezervarilor care nu au fost achitate.
Notificarea catre Jumbo Travel
In cazul in care doriti sa beneficiati de prevederile Garantiei Jumbo, va trebui sa faceti o cerere telefonica/prin email catre un consultant Jumbo Travel, la telefon 0314 344 177 sau prin email la garantie@jumbotravel.ro. La momentul notificarii, tariful mai mic gasit trebuie sa fie disponibil pentru a fi rezervat, fapt determinat de consultantul Jumbo Travel.
Termenii comparatiei
Garantia Jumbo se aplica doar unor itinerarii absolut identice (aceeasi destinatie, tip de transport, companie aeriana, orar de zbor, clasa de rezervare, oras de plecare, date de calatorie, timp de calatorie, nume hotel, categorie hotel, tip de camera, numar si tip de persoane, tip de masa, politica de anulare aplicabila, aceleasi taxe si suplimente etc.). Comparatia trebuie facuta la tarifele cu toate taxele incluse.
Garantia nu se extinde asupra unor tarife la care anumite detalii legate de rezervare (spre exemplu compania aeriana, orele de plecare si sosire sau alte detalii similare ale itinerariului) nu sunt cunoscute decat dupa momentul platii.
In cazul in care pentru a beneficia de tariful mai mic gasit trebuie indeplinite anumite conditii, printre care (dar fara a se limita la) restrictii legate de varsta, de zona de rezidenta (tara sau oras) etc, trebuie sa indepliniti aceste conditii.
Tarifele comparate trebuie sa fie disponibile la agentiile de turism din Romania. Garantia Jumbo Travel se aplica doar tarifelor care sunt disponibile la orice agentie de turism din Romania. Garantia Jumbo Travel nu se aplica spre exemplu unor tarife de grup, obtinute prin contracte corporative, ca urmare a unor programe de fidelizare sau ca urmare a utilizarii unor cupoane de reduceri care nu sunt disponibile publicului larg.
Valuta de comparatie
Comparatia trebuie facuta intre tarife denominate in aceeasi valuta (spre exemplu nu poate fi comparat un tarif in EURO cu un tarif in RON).
Dovada necesara aplicarii garantiei
Dovada necesara aplicarii Garantiei Jumbo Travel este oferta primita din partea agentiei cu pret mai mic, care sa contina obligatoriu toate detaliile legate de cererea dumneavoastra: denumire pachet, nume si tip turisti (adulti, copii, infanti - in acest caz se precizeaza varsta acestora), tip transport, nume companie aeriana, orar de zbor, durata zbor, nume hotel, categorie hotel, tip de masa, tip camera, asezare persoane in camera, politica de anulare aplicabila, procent de reducere (in cazul Early Booking), taxe si suplimente, servicii incluse si neincluse. Numele agentiei cu tarif mai mic trebuie facut public catre Jumbo Travel.
Garantia nu se acorda ofertelor speciale sau celor Last minute.
Verificarea comparatiei
Toate cererile de aplicare a Garantiei vor fi verificate de consultantii Jumbo Travel. Jumbo Travel nu va accepta ca dovezi “print screen-uri" ale unor tarife mai mici luate de pe alte site-uri sau ale altor dovezi ce nu pot fi verificate de consultantii Jumbo Travel. Jumbo Travel nu va verifica cererile pe care le considera (la totala discretie a companiei) tentative de frauda, erori de publicare sau alte erori. Dovada pe care trebuie sa o oferiti catre Jumbo Travel este o copie a email-ului trimis de catre agentia cu tariful mai mic. Copia email-ului poate fi trimisa catre Jumbo Travel fie prin email, fie printata si prezentata la sediul agentiei noastre.
Raspunsul Jumbo Travel (prin care compania va acorda discount clientului care sa acopere diferenta plus un voucher pentru ca acesta sa beneficieze de cel mai mic tarif), se va face in termen de maxim 24 ore din momentul primirii cererii.
Nu vor fi analizate cererile referitoare la rezervari a caror data de plecare este intr-un interval mai mic de 24 de ore de la momentul efectuarii cererii.
Schimbari
Jumbo Travel isi rezervara dreptul de a schimba in orice moment conditiile Garantiei, sa o intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii Jumbo Travel.