Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 6 hoteluri

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR & SUPERIOR GARDEN - SENIORI

Albena, Bulgaria

Hotelul a fost renovat in anul 2005 si dispune in total de 243 camereLocalizare la 800 metri de plaja aproape de TeatrulVariete si Clubul de hipismDotari camera climatizare balcon baie telefon televizor radioFacilitati hotel restaurant principal rest . . .

VILELE MAGNOLIA

Albena, Bulgaria

Localizare Vilele sunt situate in zona parcului la 700 m de plaja magazine localuri si alte puncte de atractie Oaspetii hotelului au la dispozitie shuttle bus spre plaja si retur la fiecare jumatate de ora intre 930 h si 1700 hInformatii hotel Turist . . .

VILE PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB

Albena, Bulgaria

Localizare Fostele vile Vita Park complet renovate in 2014 sunt situate la 950 metri distanta fata de plajasi fac parte din noul complexPrimasol Ralitsa Superior ClubServicii masa All Inclusive PlusServicii cazare vilele au cate 2 camere si o bucatar . . .

VILELE VITA PARK

Albena, Bulgaria

Localizare In zona parcului la 900 m de plaja magazine localuri si alte puncte de atractie Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur la fiecare jumatate de ora intre 930 h si 1700 Informatii hotel Piscina desco . . .