Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Au fost gasite 8 hoteluri

Elit

Balchik, Bulgaria

LOCALIZARE 50 km de aeroportul din Varna 487 km de Sofia capital Bulgariei 40 km de orasul Varna 6 km de statiunea Albena chiar langa Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria la 400 m de plajaFACILITATI CAMERE toate camerele sunt dotate cu balcon b . . .

REGINA MARIA SPA

Balchik, Bulgaria

Localizare este situat in Balcik langa mare aproape de Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria Facilitati camere baie cu dus sau cada uscator de par AC TV internet mini bar telefon seif terasaFacilitati hotel restaurant bar piscina interioara i ext . . .

WHITE ROCK CASTLE

Balchik, Bulgaria

Localizare la 150 m de Gradina Botanica la 1500 m de centrul orasului Balchik 9 km de Albena Capacitate 76 de camere din care 20 sunt camere duble standard 16 20 mp 36 de Junior Suite 37 mp din care 18 sunt cu vedere la piscina si 18 sunt cu . . .

Ahilea

Balchik, Bulgaria

Localizare Hotelul Ahilea este situat langa intrarea de la Gradina Botanica din BalcikInformatii hotel Hotelul are 3 etaje 63 de spatii de cazare camere duble si apartamente restaurant discoteca cafenea bar la piscina piscina exterioara sala interne . . .

MISTRAL

Balchik, Bulgaria
Paste Bulgaria 2018

Hotelul este construit in stil mediteraneanLocalizare in prima linie de hoteluri langa portul de iahturiDotari camera minibar televizor telefon aer conditionat uscator de parFacilitati hotel restaurantterasa lobby bar sala de conferinte spalatorie cu . . .

ANTIK HOTEL

Balchik, Bulgaria
Paste Bulgaria 2018

LOTOS

Balchik, Bulgaria