Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Traian Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

OFERTA BALNEARA INCLUDE:


- minim 6 nopti cazare in camera dubla 3*
- pensiune completa meniu fix
- Cura de ape minerale
- 4 proceduri / tratament / zi
- 1 consultatie medicala
Obligatoriu trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate activ.Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Adresa: Calimanesti- Caciulata, str. Calea lui Traian nr. 559, cod 245601, jud. Valcea


Dotari generale:

Restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati.
Sali de conferinta: 1

Dotari camere:

TV, frigider, baie cu dus, balcon -numai la o parte din camere. .
Numr total camere: 254
Duble: 244
Apartamente: 10 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Servicii si facilitati

Servicii masa:

Restaurantul Traian (categoria I-a) unde masa se serveste in meniu fix si Intim (categoria a-II-a) unde masa se serveste in sistem fisa cont. Se pot organiza mese festive, simpozioane, cantonamente.
Fitness/Wellness/Sport:

Piscina cu apa termala -bazin, baza tratament.
Tratament:

Balneoterapie cu ape minerale in baza de tratament a Hotelului TRAIAN. Aceasta are o suprafata de 1100 mp si poate asigura 1830 proceduri de tratament zilnic. Sunt tratate afectiunile tubului digestiv, hepato-biliare, renale, reumatismale, respiratorii si asociate (dermatologice, ginecologice, astenie, boli profesionale). Toate procedurile de tratament folosesc factori de mediu favorabili: ape minerale, sulfuroase, cloruroase, bromurate, sodice, calcice, magnezice si bioclimatul sedativ.

Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, buvete. Tratamenetele se efectuaeza sub supravegherea personalului medical.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:

Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Locatie