Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Elena Pensiune


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Casa Elena este situat in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet. Facilitati hotel: restaurant, 2 sali de conferinta, sauna, sala de fitness, jacuzzi, gratar, sala de jocuri (billiard, tenis de masa, remi, sah, table, poker), loc de joaca pentru copii, teren de sport, parcare privata asigurata cu paza, miniteren de fotbal, plimbari cu carute trase de cai, programe artistice, tenis de masa, internet, stana turistica, drumetii, vizitarea unor stane, focuri de tabara. Complexul Turistic Casa Elena dispune de 47 camere din care: 23 camere double (pat matrimonial) sau in regim single, 17 camere double in regim twin si 7 apartamente. Facilitati camere: baie proprie, conexiune la internet, TV, balcon. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
baie proprie, conexiune la internet, TV, balcon.
Descriere facilitati:
restaurant, 2 sali de conferinta, sauna, sala de fitness, jacuzzi, gratar, sala de jocuri (billiard, tenis de masa, remi, sah, table, poker), loc de joaca pentru copii, teren de sport, parcare privata asigurata cu paza, miniteren de fotbal, plimbari cu carute trase de cai, programe artistice, tenis de masa, internet, stana turistica, drumetii, vizitarea unor stane, focuri de tabara. Complexul Turistic Casa Elena dispune de 47 camere din care: 23 camere double (pat matrimonial) sau in regim single, 17 camere double in regim twin si 7 apartamente.
Locatie:
Complexul Casa Elena este situat in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet.

Facilitati

Restaurant
TV in camera
Baie in camera
Sauna
Jacuzzi
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Sala fitness
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Balcon
Loc de joaca pentru copii

Locatie