Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anastasia and Venera Palace Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate se află în Sunny Beach și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Camerele de la Anastasia And Venera Palace Apartments sunt prevăzute cu seif. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Anastasia And Venera Palace Apartments este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Anastasia And Venera Palace Apartments oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Anastasia And Venera Palace Apartments există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Anastasia And Venera Palace Apartments are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Anastasia And Venera Palace Apartments se află la 3,5 km de Orașul vechi Nesebăr și la 20 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Anastasia And Venera Palace Apartments sunt: GRAND Club - 600 m, Kuban - 1,4 km, Parcul acvatic Action - 2,1 km.


Puncte de interes
GRAND Club - 0,6 km
Playa Beach Bar - 1,1 km
Parcul de distracții Sunny Beach Central - 1,4 km
Kuban - 1,4 km
Parcul acvatic Action - 2,1 km
Aqua Paradise - 3,4 km
Orașul vechi Nesebăr - 3,5 km
Capul Emine - 16 km

Plaje în vecinătate
Globus Beach - 1 km
Plaja Cacao - 1,3 km
Sunny Beach - 750 m

Ce se află în apropiere
Central Bus Station - 1 km
Poștă - 1,2 km
Dance Club Mania - 1,3 km
Iceberg Party Club - 1,4 km
Royal Beach Mall - 1,9 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Burgas - 20 km
Aeroportul Varna - 63 km

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
?ezlonguri
Gr?din?
Piscin? Exterioar? (deschis? ?n Sezon)
?nchirieri Auto
C?lc?torie - Cu Plata
Sp?l?torie - Cu Plata
Camere Pentru Familie
Teras?
Frigider
Plaj? Public?
Plaj? Cu Nisip
?nchirieri Biciclete - Cu Plata
Balcon
Baie Cu Cad? Sau Du?
Tururi Cu Bicicleta
Loc De Joac? ?n Aer Liber
Parcare Pe Strad?
Transfer La/ De La Aeroport - Cu Plata
Cur???torie Chimic? - Cu Plata
Wi-fi Camere - Cu Plata
Vedere La Piscin?
Bar La Piscin?
Wi-fi Zone Publice - Cu Plata
Plaj? - La 700 M
Umbrele De Plaj? - Cu Plata
?ezlonguri Sau Paturi De Plaj? - Cu Plata
Parcare La Proprietate
Mas?
Cuptor Cu Microunde
Zon? De Luat Masa
Apartamente
Chicinet?
Vedere La Ora?

Locatie