Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rainbow 2


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ocaeaie
Rainbow II face parte din Complexul Rainbow, care este situat in Sunny Beach, leengă una dintre cele mai mari eai cele mai uimitoare plaje, "CACAO Beach" / 200 m /.
camere
Complexul Rainbow II dispune de camere duble, studiouri, una eai două dormitoare.
Camera dublă este dotată cu un pat francez sau paturi twin. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate-2 persoane.
Garsoniera - un dormitor cu o cameră de zi, o canapea extensibilă eai echipamente de bucătărie. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate - 2 + 1 persoane.
apartament cu un dormitor - două camere, un dormitor eai un living cu o canapea extensibilă eai echipamente de bucătărie. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate - 2 + 1 persoane.
Apartament cu doua camere - trei camere, doua dormitoare si un living cu o canapea extensibilă eai echipamente de bucătărie. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate maximă - 4 + 1 persoane.
Studiourile eai apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin cablu, internet, TV, frigider, aragaz ceramică, ustensile de bucătărie, cabină de duea, balcon, serviciu de curăeaenie - zilnic, schimbarea lenjeriei - la fiecare 3 zile.
Servicii hoteliere
ean complexul oaspeeaii Rainbow se pot utiliza următoarele servicii:
- Restaurant Gratar
- Restaurant Interior
- Pool bar
- Cameră de oaspeeai
- Sala
- Sauna
- Mini-golf, sah
- Magazin alimentar non-stop
- Trei mari bazine
- Piscina pentru copii
- Jacuzzi
- Loc de joaca
- volei eai fotbal terenuri de joacă
- Seif la receptie
- Curatatorie