Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Claudia Hotel

   Eforie Sud, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel CLAUDIA va ofera servicii impecabile la tarife accesibile oricarui buzunar.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - doar in apartamente si camerele duble superior, TV, minibar, baie cu dus, pardoseala din gresie sau mocheta, plasa insecte. Camerele duble superior au balcon. Număr total camere: 41 Duble: 37 Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile si pazita, internet -wireless (acces gratuit), parter si 2 etaje. Servicii: suplimentare incluse in tarif: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare la receptie, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, trezirea clientilor la cerere, informatii privind orarul mijloacelor de transport, comenzi taxi, inchiriere jocuri de table, sah sau rummy.
Locatie:
Hotelul este situat in partea de sud a statiunii la aproximativ 250 m de plaja. Plaja: cu nisip fin si intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Claudia, categoria a II-a, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinse in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 25.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 20.00 Lei/ zi/ persoana. Pentru micul dejun copiii achita astfel: - copiii pana la 3 ani neimpliniti au gratuitate. - copiii intre 3-12 ani neimpliniti achita 15 lei/zi/copil - copiii peste 12 ani achita micul dejun integral. Pentru mesele de pranz si cina, copiii achita, optional, astfel: -intre 0-16 ani neimpliniti 100% din valoarea mesei de adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 8 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat; Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. In camerele duble standard nu incap paturi suplimentare. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 8- 14 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 14- 16 ani neimpliniti achita 100% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. Se accepta maxim 2 adulti si 1 copil doar in camere duble superior. (in apartament cu 2 adulti)- maxim 4 persoane: - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-16 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare; - al 3-lea si al 4-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare .