Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în Olympic Beach (Pieria), Amfion Hotel se află la 200 m de plaja Olympic și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Amfion Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Naţional Kozanis, situat la o distanță de 63 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Amfion Hotel sunt: Stațiunea Paralia Katerini - 3,0 km, Bazilica Agia Fotini - 3,5 km, Dion - 13,0 km.


Puncte de interes
Bazilica Agia Fotini - 3,5 km
Dion - 13 km
Stațiunea Paralia Katerini - 3, 5 km

Plaje în vecinătate
Olympic Beach - 200 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 95 km
Aeroportul Naţional Kozanis - 63 km

Facilitati

Lift
Wi-fi Zone Publice Gratuit
Gr?din?
?nchirieri Auto
Recep?ie Non-stop
Camere Pentru Familie
Camere Pentru Nefum?tori
Tv
Telefon
Aer Condi?ionat
Teras?
Frigider
Wi-fi Camere Gratuit
Cur??enie ?n Camer? - Zilnic
Balcon
Canale Prin Satelit
Foehn
Baie Cu Cad? Sau Du?
Parcare Pe Strad?
Transfer La/ De La Aeroport
Pardoseal? De Gresie/ Marmur?
Baie Cu Cad?

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.