Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Sucevita, Romania
Vacante traditionale in Bucovnia

Popasul Turistic Bucovina va poate oferi variante diverse de cazare prin structura sa complexa pe care vi-o pune la dispozitie Astfel va poate oferi conditii moderne de cazare in hotelul sau de 4 rustic in cabana din barneimpodobita cu minunate trofe . . .

Sucevita, Romania Vezi locatia pe harta

Daca sunteti in cautarea unei oaze de liniste lumina aer curat si recreare Complex Turistic Voievod este locatia perfectaComplexul se afla in regiunea de nord a judetului Suceava pe un versant izolat ce domina privelistea peste satul Voievodeasa comu . . .

Sucevita, Romania

AmplasareComplexul Turistic Forest Ecvestru se aflÄ la 4 km de MÄnÄstirea SuceviÅa Åi la 15 km de MÄnÄstirea Bogdana MÄnÄstirea Putna Åi MÄnÄstirea MoldoviÅa sunt la mai puÅin de 40 km Aeroportul oraÅului Suceava este la 60 kmCai de acces s . . .

Sucevita, Romania

Forest Ecvestru este situat in Suceviţa dinspre Radauti pe drumul DN17A prin comuna Marginea parcurgand o distanta de aproximativ 18 kmPensiunea din cadrul complexului turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de chereste . . .

Sucevita, Romania

Hotelul Plai de Dor este amplasat la egala distanta de manastirile Bucovinei la vest de comuna Sucevita 100 m de drumul national DN17A 12 km de Radauti 58 km de Suceava si 50 km de Cimpulung la o altitudine de 710 m Hotelul Plai de Dor este amplasat . . .

Sucevita, Romania Vezi locatia pe harta
Vacante traditionale in Bucovnia

Hotel Sofia este situat in mijlocul padurii de conifere si foioase la cateva sute de metri de una dintre celebrele manastiri ale Bucovinei - Sucevita oferind linistea si confortul necesare petrecerii unui sejur de visDescriere camere Hotelul oferta s . . .