Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 109 hoteluri

Metaxa

Kalamaki, Grecia

Recent renovat si bucuranduse de o locatie ideala la doar cateva minute de mers pe jos de plaja lunga si nisipoasa din Kalamaki hotelul Metaxa va pune la dispozitie o atmosfera intima si placutaLocalizareComplexul se afla la o distanta de 550 de me . . .

GALAXY HOTEL BEST WESTERN

Laganas, Grecia

Galaxi Hotel Best Western 5 este situat in statiunea animata Laganas si face parte din lantul hotelier international Best Western Hotelul este ideal pentru familiile cu copiiCamerele sunt standard superioare si deluxe cu vedere la mare sau la gradina . . .

MEDITERRANEAN BEACH RESORT

Laganas, Grecia

Mediterranean Beach Resort 5 este situat in statiunea animata Laganas din insula ZakinthosHotelul este format din 8 cladiri fiecare din ele denumite dupa cele mai importante colonii grecestiFacilitati hotel Spa Welness wifi gratuit yacht si car ren . . .

DIANA PALACE

Argassi, Grecia

Diana Palace Hotel 4 este situat in statiunea Argassi la doar 3km distanta de capitala insulei si la 5 minute distanta de mers pe jos de plaja Argassi si VasilikosHotelul are 120 de camere spatioase care au deschidere la gradinadepalmieria hoteluluiC . . .

AZURE RESORT & SPA

Tsilivi, Grecia

Hotelul Azure Resort Spa 5 este situat in statiunea Tsilivi aproape de plaja Arhitectura hotelului este in stil minimalits s ispecific zonei mediteraneeneFacilitati hotel 3 piscine 2 exterioare si 1 interioara 3 baruri 2 exterioare si 1 in cadrul h . . .

FILOXENIA

Tsilivi, Grecia

Filoxenia Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la doar 4km distanta ce centrul orasului Zante capitala insulei si la mai putin de 15km de centrul statiunii si de plaja publicaHotelul are 50 de camere spaioasecuun decor minimaldotate cu tapet tema . . .

PLANOS APART HOTEL

Tsilivi, Grecia

Planos Beach Apart 3estesituatincentrul statiuniiTsivili la 150metridistanta fa de plaj 7km distanta fata de aeroportsi 4km distanta fata de orasul ZanteHotelul se aflala numai 150 de metri de o plaj cu nisipfinplajadetinatoarede steag albastruPlanos . . .

ANASTASIA BEACH

Laganas, Grecia

Anastasia Beach Hotel 3 este situatpeplaja cu nisip fin in statiunea animata LaganasFacilitati hotel piscina exterioara in cadrul piscinei exista amenajat zona de dusuri wc snack bar si wifi restaurant baruri internet cafe teren de joaca pentru c . . .

KARRAS

Laganas, Grecia

Karras Hotel 3 este situat ntro zon linitit a renumitei staiuni Laganas ladoar 300 m distantade plaj i la 700 m de centrul statiuniiHotelului Karras are 62 de camere fiecare dotate cu frigider TVseif du aer condiionat i balcon cu vedere la staiune s . . .

SUNRISE

Tsilivi, Grecia

Sunrise Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la 500m distanta fata de centrul statiuniiAmplasat ntrun decor rural fermector nconjurat de plantaii de mslini dealuri i cmpuri acest hotel modern ofer o atmosfer cald i prietenoasStatiunea Tsilivi est . . .

POSEIDON BEACH

Laganas, Grecia

Poseidon Beach Hotel 3este amplasat pe malul mrii la 500 de metri de centrul oraului LaganasHotelul se afla la 4km distanta fata de aeroport si 7km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si fata de portul insuleiAcesta ofer o piscin n aer lib . . .

ARION RENAISSANCE HOTEL

Vassilikos, Grecia

Arion Renaissance Hotel 4 a fost inaugurat in luna iunie a anului 2003 Hotelul este format din 3 cladiri construite in jurul piscinei Ultima renovareahoteluluiafostfacutainanul2012In cadrul hotelului exista 52 de camere standard si 3 suite moderne si . . .

LESANTE HOTEL & SPA

Tsilivi, Grecia

Lesante Hotel Spa 5 este situat in satul de vacanta Tsivili depeinsula Zakinthos si face parte din grupul hotelier LesanteLesante Hotel este unul din hotelurile care a fost premiat in decursul anilor ca fiind printre cele mai bune hoteluri destinate . . .

PLAZA PALLAS

Tsilivi, Grecia

Plaza Pallas 3 este situat la doar 500 de metri de plaja din Tsilivi 3km distanta fata de orasul Zante 6km distanta fata de aeroport si 35km distanta fata de portul insuleiHotelul are 48 de unitile de cazare apartamente camere standard n sistem self . . .

AMMOS VILLA

Vassilikos, Grecia

Ammos Villas 4 sunt situate in zona Potamia statiunea Vasilikos la 13km distanta fata de aeroport 12km distanta de orasul Zante 150m distanta fata de centrulsatuluisupermarketsi plaja cu nisip fin plaja face parte din Parcul National MarinFacilitati . . .

CONTESSINA

Tsilivi, Grecia

Contessina Hotel 3 estesituat la 80mdistanta fa de plaja Tsilivi 4km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si 6km distanta fata de aeroportLa numai80 de metri se afl o plaj de nisip care a fost distins cu statutul Steagul Albastru datorit ap . . .

DIANA

Zakynthos, Grecia

Diana Hotel 3 estesituatinorasulZantecapitalainsuleiinPiataAgiosMarkos la 200m distanta de port 6km distanta de aeroportHotelul arecamere decorate cu gust i centru de wellness cu saun i cad cu hidromasaj Hotelul are 45 de camere dotate cu balcon aer . . .

COMMODORE

Argassi, Grecia

Hotel Commodore 3 este situat in statiunea Argassi este al 2lea hotel ca si marime din lantul hotelier XenosHotelul este foarte aproape de plaja publica din Argassi si la doar 4km distanta fata de capitala insulei si de portCamerele sunt dotate cu ba . . .

CAPTAINS HOTEL

Argassi, Grecia

Captains Hotel 3 este situat in statiunea Argassi si ofera o panorama superma asupra capitalei insulei ZanteHotelul este situat la o distanta de 200m de centrul statiunii 4km fata de portul si capitala insulei si 6km distanta de aeroportHotelul are 2 . . .