Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Au fost gasite 9 rezultate

PORTO CONTE (TS)

Porto Conte, Italia
Seniori 2018

Descriere Proiectat cu fata spre mare acest hotel este protejat de umbra copacilor si inconjurat de verdeata intensa a Mediteranei Hotelul are 143 camere o terasa cu vedere spre mare si o plaja privata Localizare pe malul marii plaja cu nisip la 13 . . .

GRAN BALI (turism social)

Benidorm, Spania

Descriere HOTEL GRAN BALIHotelul Gran Bali una dintre cele mai usorde recunoscut cladiri din statiune cu o inaltime de 186 de metri cea maiinalta cladire din Europa oferind privelisti uimitoare asupra MariiMediterane este locatia ideala atat pentru t . . .

Playabonita (TS)

Benalmadena, Spania
Seniori 2018

Localizare hotelul este situat pe promenada de la malul marii intre 2 mici golfuri incantatoare si in apropiere de zona comerciala a statiunii Benalmadena exista si o statie de autobuz in vecinatatea hoteluluiDotari camere hotelul detine 331 de camer . . .

Quinta do Monte (turism seniori)

Funchal, Portugalia

Descriere hotel Quinta do Monte este un hotel unic in Madeira datorita faptului ca este situat in inima zonei pitoresti Monte o zona care are si o importanta istorica Acest conac transformat in hotel este un adevarat paradis pentru care care doresc l . . .

Eden Bleu (Turism seniori)

Seiano, Italia

Descriere HotelulEden Bleu este situat in Marina di Aqua Seiano in apropierea localitatiiVico Equense intre Napoli si Sorrento Hotelul Eden Bleu este amplasat intrunmic golfulet in fata unui port iar in apropiere se afl . . .

Astoria Vico Equense

Vico Equense, Italia

Descriere Hotelul Astoriaeste situat central in Vico Equense o localitate intre Napoli si Sorrento Hoteluleste amenajat la primul etaj al unei cladiri in forma literei U In centru seafla o terasa exterioara In apropierea . . .

VERBENA (Turism seniori)

Lido di Camaiore, Italia

Toscana conduce in topul celor mai frumoase regiuni ale Italiei Centru al artelor si al Renasterii datorita unor nume mari ca Donatello Michelangelo sau Leonardo da Vinci Toscana este de asemenea cunoscuta ca si leaganul limbii si culturii italiene P . . .

RUSIA 2018 - turism seniori

Itinerariu: Moscova

Durata: 7 nopti

ROMA 2018 - Seniori in cetatea eterna

Itinerariu: Roma

Durata: 5 nopti