Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

City break la Amsterdam Am apelat la agentia Jumbo Travel pentru un city break la Amsterdam, Marius Carlan ne-a recomandat un pachet nemaipomenit, pe masura bugetului si asteptarilor noastre. Desi Amsterdam este considerat un oras scump, in ceea ce priveste cazarea, Jumbo Travel a reusit sa ne multumeasca pe deplin. Asadar, cu siguranta recomand aceasta agentie, la serviciile careia voi mai apela cu incredere. Hotelul ales a fost Holiday Inn Arena, extrem de curat, camere mari, angajati prietenosi, micul dejun bogat. Singurul inconvenient a fost ca nu se deschideau geamurile niciunei camere, nici macar in foarfeca, insa, desi sistemul de ventilatie este foarte bine pus la punct, simteam nevoia sa mai deschidem si geamurile. Hotelul se afla la 2 min de mers pe jos de statia de metrou, legata direct de centrul orasului.

Catalina

Amsterdam
Vacanta a fost una reusita, nu avem motive sa ne plangem. Singurul aspect care poate nu a fost atat de pozitiv l-a reprezentat faptul ca hotelul nu era tocmai unul de 5*, asa cum era incadrat, si aici ma refer la servicii per total. Locatia acestui hotel, in schimb, este una ideala. Multumesc mult pentru colaborare si pentru ajutorul acordat in planificarea sejurului.

Amalia

Tenerife
Am fost in vacanta la Roma cu familia, in iulie. Calatoria a fost foarte bine organizata de dnul. Marius Carlan de la agentia Jumbo Travel, din Bucuresti. Cazarea am avut-o la hotelul Apollo, situat la 7 min de mers pe jos de Colosseum, la 10 min de Fontana di Trevi si 15 min de Pantheon. Hotelul a fost foarte curat, prosoapele erau schimbate la 2 zile, curatenia se facea zilnic, personalul foarte amabil, conexiunea la internet foarte buna. Micul dejun contine: fructe, mezeluri, branzeturi, cafea, sucuri, dulciuri, ouă etc. Hotelul are o cafenea - bar unde se poate servi si masa. Tot agentia Jumbo Travel s-a ocupat de transferul aeroport-hotel si invers, de rezervarea biletelor pentru intrarea la Vatican si a cardurilor Roma Pass, cu ajutorul carora am avut asigurate intrarile la Colosseum si Forumul Roman (fara a fi nevoie sa mai stam la cozi cateva ore!) si am putut calatori cu orice mijloc de transport in Roma. Multumim mult dlui. Marius Carlan si agentiei Jumbo Travel pentru vacanta minunata la Roma! Vom apela numai la Jumbo Travel pentru vacantele urmatoare!

Camelia si Mihai

Roma