Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Itinerariu

Ziua 1

28 Decembrie| Bucuresti – Istanbul – Washington Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:40 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1044 cu destinatia Washington via Istanbul. Decolare la ora 09:40 si aterizare la Istanbul la ora locala 12:10. Decolare spre Washington cu zborul TK007 la 15:25. Sosire in Washington la ora 19:10 ora locala. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Bun venit in Washington, capitala Statelor Unite ale Americii. Cazare hotel Comfort Inn Downtown DC/Convention Center 3* sau similar.

Ziua 2

29 Decembrie | Washington Mic dejun. Capitala Statelor Unite ale Americii inca din anul 1790, Washingtonul este inima experientei americane. Aici s-a scris istoria si s-au luat cele mai importante decizii, aici au trait si au murit presedinti si aici este casa spirituala a tuturor americanilor. Arhitectura orasului Washington este foarte variata. Sase dintre primele 10 cladiri din topul "America's Favorite Architecture" din 2007 se afla in Districtul Columbia: Casa Alba, Catedrala Nationala din Washington, Thomas Jefferson Memorial, Capitoliul Statelor Unite, Monumentul lui Lincoln si Vietnam Veterans Memorial. Stilurile arhitecturale neoclasic, georgian, gotic și modern sunt toate reflectate printre cele sase structuri si multe alte edificii importante din Washington. Descoperim toate acestea intr-un tur de oras de 1 zi cu ghid local (durata 8 ore). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Comfort Inn Downtown DC/Convention Center 3* sau similar.

Ziua 3

30 Decembrie | Washington – Baltimore – Philadelphia – New York Mic dejun. In drum spre Philadelphia trecem prin unul dintre principalele porturi ale Statelor Unite, Baltimore, fiind situat mai aproape de marile piete de marfuri din partea centrala a tarii decat orice alt port de pe Coasta de Est. Ajungem in Philadelphia. Batranul oras Philadelphia si-a pastrat din farmecul vremurilor cand Benjamin Franklin se plimba pe strazile sale. Unul dintre cetatenii cei mai deschisi catre progres, Franklin, ar fi fost cu siguranta de acord cu multitudinea de galerii, magazine pline de stil, sau restaurante care au impanzit orasul. Bogata istorie a orasului este inca vizibila in zilele noastre in superba zona istorica: Independence Hall, unde constitutia a fost intens dezbatuta, sau Pavilionul Liberty Bell. Numeroasele muzee din oras, printre care si excelentul Institut Franklin si Muzeul de Arta al Philadelphiei, sunt institutii care imbina, la scara mondiala, istoria si inovatia intr-un mod surprinzator. Lasam in urma Philadelphia si ne indreptam catre New York. Seara, timp liber la dispozitie in New York. Cazare hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar New York.

Ziua 4

31 Decembrie | New York – Petrecerea de Revelion din Times Square Mic dejun. Ceea ce se spune este adevarat: nu exista alt loc pe glob ca orasul New York. In nici un alt oras nu gasiti mai multa cultura, arhitectura, gastronomie, distractie si stralucire la limita unor retele de strazi. Poate acesta este si motivul pentru care New York este atat de frenetic. Vizitatorii si localnicii pur si simplu simt ca nu au suficient timp pentru a experimenta tot ceea ce extraordinarul oras are de oferit. Indiferent de dispozitia voastra, puteti foarte usor sa gasiti divertisment din belsug in orasul care nu doarme niciodata. Tur de oras New York de 1 zi cu ghid local (durata 8 ore). Va invitam sa descoperiti principalele atractii ale New York-ului: Times Square unul dintre locurile care fac New York-ul un oras care nu doarme niciodata, un loc plin de viata cunoscut pentru numeroasele teatre, cinematografe si reclame imense de pe Broadway; Catedrala Sfantul Patrick, una dintre cele mai mari catedrale catolice cladite in stil neogotic din SUA, sediul Episcopiei de New York; Rockefeller Center, ce poarte numele prolificului om de afaceri John. D. Rockefeller Jr., este spatiul ce gazduieste 19 cladiri comerciale, ce se intinde pe o suprafata de peste 85 de mii de metri patrati; Grand Central Station cea mai mare gara din lume cu 44 de platforme pentru cele 67 de sine, este in acelasi timp unul dintre cele mai importante noduri feroviare din SUA; Wall Street din Manhattan, un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Seara, timp liber si pregatire pentru petrecerea de Revelion. Petrecerea de Revelion din Times Square este cea mai mare din lume, un spectacol de muzica si culoare, jocuri de artificii fara egal, iar celebra numaratoare inversa de la miezul noptii este transmisa in direct de toate televiziunile din lume. Fii si tu martor la acest spectacol grandios si marcheaza trecerea in noul an in Times Square ! Cazare hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar New York.

Ziua 5

01 Ianuarie | New York – La multi ani 2018 ! Mic dejun. Va invitam sa descoperiti impreuna cu insotitorul de grup cateva obiective simbol ale orasului: Empire State Building cea mai inalta cladire din New York, cu o inaltime de 381 de metri si 102 etaje; Ground Zero fostul amplasament al Turnurilor Gemene World Trade Center; Battery Park cel mai vechi spatiu public deschis din oras, de pe bulevardele sale lungi se poate vedea Statuia Libertatii; South Street Seaport portul din New York unde s-au dezvoltat magazine luxoase si restaurante; Catedrala St John The Divine a patra ca dimensiuni dintre cele mai mari catedrale ale lumii; Brooklyn Bridge - dupa ce s-a construit, podul cu schelet de otel, a fost cel mai lung din lume, astazi ofera o imagine impresionanta de ansamblu asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar New York.

Ziua 6

02 Ianuarie | New York - Miami Mic dejun. Cumparaturi pana la epuizare .....Ce ar insemna o calatorie la New York fara cumparaturi? Din fericire, New York este una din capitalele lumii ca destinatie de cumparaturi, oferind atat ultimele modele in materie de moda, cat si modele retro. La ora 13:00, transfer la aeroport pentru zborul catre Miami. Imbarcare pe zborul companiei UNITED UA1923 cu decolare la ora 16:20 si aterizare in Miami la ora 19:16. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 7

03 Ianuarie | Miami Mic dejun. Sosim in unul dintre cele mai celebre locuri de vacanta din lume. Desi toate destinatiile ofera ceva fiecarui turist, Miami ofera multiple atractii pentru toata lumea. Viata de noapte trendy din South Beach, infrumusetata de districtul Art Deco. Agitatia din Calle Ocho si energia extrema din Little Havana. Somptuoasele hoteluri din Miami Beach si refugiile istorice din Coral Gables. Oportunitatile de shopping, aparent fara sfarsit, de la mall-uri moderne si intinse pana la linistea si atentia personala oferita de boutique-urile de familie din Coconut Grove. Farmecul pescuitului, glofului si tenisului. Fotbal de Liga I, baschet, hockey si baseball. Show-uri nautice si de masini. Festivaluri extravagante de arta culinara si vin. Miami ofera toate acestea si mult mai multe. Exploram “Orasului Magic” intr-un tur de oras de cu ghid local (durata 4 ore): Coconut Grove, Bayside Market si Art Deco Quarter. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie sau optional vizita in Little Havana. Este cartierul unde se vorbeste mai mult spaniola decat engleza si unde sunt cultivate obiceiurile si cultura sud-americane. Dupa revolutia din 1959 clasa bogata si mijlocie a Cubei a imigrat la Miami si l-a transformat intr-un centru turistic atractiv, distractiv, colorat, zgomotos. Descoperiti atmosfera cartierului printr-o vizita la fabrica de trabucuri El Credito si cina la unul din restaurantele cu specialitati cubane. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 8

04 Ianuarie | Miami Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Parcul National Everglades. Este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din Statele Unite, creata sa protejeze ecosistemul fragil al zonei. 36 de specii pe cale de disparitie sau protejate traiesc in rezervatie, printre care pantera de Florida, crocodilul american și lamantinul. Peste 350 de specii de pasari, 300 de specii de pesti de apa dulce si sarata, 40 de specii de mamifere si 50 de specii de reptile traiesc in rezervatie. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 9

05 Ianuarie | Miami Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Key West cu pranz inclus (1 zi). Descoperim cel mai sudic oras al Statelor Unite continentale. Pe langa cele 49 de state (exceptie fac doar Hawaii) este unicul oras in care niciodata n-a fost semnalata o temperatura sub 0 °C. Orasul este situat la 150 km de Cuba si este legat de uscat printr-un pod cu o lungime de 11 km. Strada principala a insulei - Duval St. gazduieste cele mai multe restaurante si hoteluri, situate chiar pe malul marii, de 2-3 ori pe saptamana in port ancoreaza navele de croaziera. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 10

06 Ianuarie | Miami – Istanbul – Bucuresti Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Miami. Seara, la ora 19:00, transfer la aeroportul din Miami pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK78 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 22:15 si aterizare in Istanbul la ora 17:30 a doua zi (07 Ianuarie). La ora 19:50 imbarcare pe zborul TK1045 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Ziua 1

28 Decembrie| Bucuresti – Istanbul – Washington Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:40 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1044 cu destinatia Washington via Istanbul. Decolare la ora 09:40 si aterizare la Istanbul la ora locala 12:10. Decolare spre Washington cu zborul TK007 la 15:25. Sosire in Washington la ora 19:10 ora locala. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Bun venit in Washington, capitala Statelor Unite ale Americii. Cazare hotel Comfort Inn Downtown DC/Convention Center 3* sau similar.

Ziua 2

29 Decembrie | Washington Mic dejun. Capitala Statelor Unite ale Americii inca din anul 1790, Washingtonul este inima experientei americane. Aici s-a scris istoria si s-au luat cele mai importante decizii, aici au trait si au murit presedinti si aici este casa spirituala a tuturor americanilor. Arhitectura orasului Washington este foarte variata. Sase dintre primele 10 cladiri din topul "America's Favorite Architecture" din 2007 se afla in Districtul Columbia: Casa Alba, Catedrala Nationala din Washington, Thomas Jefferson Memorial, Capitoliul Statelor Unite, Monumentul lui Lincoln si Vietnam Veterans Memorial. Stilurile arhitecturale neoclasic, georgian, gotic și modern sunt toate reflectate printre cele sase structuri si multe alte edificii importante din Washington. Descoperim toate acestea intr-un tur de oras de 1 zi cu ghid local (durata 8 ore). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Comfort Inn Downtown DC/Convention Center 3* sau similar.

Ziua 3

30 Decembrie | Washington – Baltimore – Philadelphia – New York Mic dejun. In drum spre Philadelphia trecem prin unul dintre principalele porturi ale Statelor Unite, Baltimore, fiind situat mai aproape de marile piete de marfuri din partea centrala a tarii decat orice alt port de pe Coasta de Est. Ajungem in Philadelphia. Batranul oras Philadelphia si-a pastrat din farmecul vremurilor cand Benjamin Franklin se plimba pe strazile sale. Unul dintre cetatenii cei mai deschisi catre progres, Franklin, ar fi fost cu siguranta de acord cu multitudinea de galerii, magazine pline de stil, sau restaurante care au impanzit orasul. Bogata istorie a orasului este inca vizibila in zilele noastre in superba zona istorica: Independence Hall, unde constitutia a fost intens dezbatuta, sau Pavilionul Liberty Bell. Numeroasele muzee din oras, printre care si excelentul Institut Franklin si Muzeul de Arta al Philadelphiei, sunt institutii care imbina, la scara mondiala, istoria si inovatia intr-un mod surprinzator. Lasam in urma Philadelphia si ne indreptam catre New York. Seara, timp liber la dispozitie in New York. Cazare hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar New York.

Ziua 4

31 Decembrie | New York – Petrecerea de Revelion din Times Square Mic dejun. Ceea ce se spune este adevarat: nu exista alt loc pe glob ca orasul New York. In nici un alt oras nu gasiti mai multa cultura, arhitectura, gastronomie, distractie si stralucire la limita unor retele de strazi. Poate acesta este si motivul pentru care New York este atat de frenetic. Vizitatorii si localnicii pur si simplu simt ca nu au suficient timp pentru a experimenta tot ceea ce extraordinarul oras are de oferit. Indiferent de dispozitia voastra, puteti foarte usor sa gasiti divertisment din belsug in orasul care nu doarme niciodata. Tur de oras New York de 1 zi cu ghid local (durata 8 ore). Va invitam sa descoperiti principalele atractii ale New York-ului: Times Square unul dintre locurile care fac New York-ul un oras care nu doarme niciodata, un loc plin de viata cunoscut pentru numeroasele teatre, cinematografe si reclame imense de pe Broadway; Catedrala Sfantul Patrick, una dintre cele mai mari catedrale catolice cladite in stil neogotic din SUA, sediul Episcopiei de New York; Rockefeller Center, ce poarte numele prolificului om de afaceri John. D. Rockefeller Jr., este spatiul ce gazduieste 19 cladiri comerciale, ce se intinde pe o suprafata de peste 85 de mii de metri patrati; Grand Central Station cea mai mare gara din lume cu 44 de platforme pentru cele 67 de sine, este in acelasi timp unul dintre cele mai importante noduri feroviare din SUA; Wall Street din Manhattan, un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Seara, timp liber si pregatire pentru petrecerea de Revelion. Petrecerea de Revelion din Times Square este cea mai mare din lume, un spectacol de muzica si culoare, jocuri de artificii fara egal, iar celebra numaratoare inversa de la miezul noptii este transmisa in direct de toate televiziunile din lume. Fii si tu martor la acest spectacol grandios si marcheaza trecerea in noul an in Times Square ! Cazare hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar New York.

Ziua 5

01 Ianuarie | New York – La multi ani 2018 ! Mic dejun. Va invitam sa descoperiti impreuna cu insotitorul de grup cateva obiective simbol ale orasului: Empire State Building cea mai inalta cladire din New York, cu o inaltime de 381 de metri si 102 etaje; Ground Zero fostul amplasament al Turnurilor Gemene World Trade Center; Battery Park cel mai vechi spatiu public deschis din oras, de pe bulevardele sale lungi se poate vedea Statuia Libertatii; South Street Seaport portul din New York unde s-au dezvoltat magazine luxoase si restaurante; Catedrala St John The Divine a patra ca dimensiuni dintre cele mai mari catedrale ale lumii; Brooklyn Bridge - dupa ce s-a construit, podul cu schelet de otel, a fost cel mai lung din lume, astazi ofera o imagine impresionanta de ansamblu asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar New York.

Ziua 6

02 Ianuarie | New York - Miami Mic dejun. Cumparaturi pana la epuizare .....Ce ar insemna o calatorie la New York fara cumparaturi? Din fericire, New York este una din capitalele lumii ca destinatie de cumparaturi, oferind atat ultimele modele in materie de moda, cat si modele retro. La ora 13:00, transfer la aeroport pentru zborul catre Miami. Imbarcare pe zborul companiei UNITED UA1923 cu decolare la ora 16:20 si aterizare in Miami la ora 19:16. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 7

03 Ianuarie | Miami Mic dejun. Sosim in unul dintre cele mai celebre locuri de vacanta din lume. Desi toate destinatiile ofera ceva fiecarui turist, Miami ofera multiple atractii pentru toata lumea. Viata de noapte trendy din South Beach, infrumusetata de districtul Art Deco. Agitatia din Calle Ocho si energia extrema din Little Havana. Somptuoasele hoteluri din Miami Beach si refugiile istorice din Coral Gables. Oportunitatile de shopping, aparent fara sfarsit, de la mall-uri moderne si intinse pana la linistea si atentia personala oferita de boutique-urile de familie din Coconut Grove. Farmecul pescuitului, glofului si tenisului. Fotbal de Liga I, baschet, hockey si baseball. Show-uri nautice si de masini. Festivaluri extravagante de arta culinara si vin. Miami ofera toate acestea si mult mai multe. Exploram “Orasului Magic” intr-un tur de oras de cu ghid local (durata 4 ore): Coconut Grove, Bayside Market si Art Deco Quarter. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie sau optional vizita in Little Havana. Este cartierul unde se vorbeste mai mult spaniola decat engleza si unde sunt cultivate obiceiurile si cultura sud-americane. Dupa revolutia din 1959 clasa bogata si mijlocie a Cubei a imigrat la Miami si l-a transformat intr-un centru turistic atractiv, distractiv, colorat, zgomotos. Descoperiti atmosfera cartierului printr-o vizita la fabrica de trabucuri El Credito si cina la unul din restaurantele cu specialitati cubane. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 8

04 Ianuarie | Miami Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Parcul National Everglades. Este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din Statele Unite, creata sa protejeze ecosistemul fragil al zonei. 36 de specii pe cale de disparitie sau protejate traiesc in rezervatie, printre care pantera de Florida, crocodilul american și lamantinul. Peste 350 de specii de pasari, 300 de specii de pesti de apa dulce si sarata, 40 de specii de mamifere si 50 de specii de reptile traiesc in rezervatie. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 9

05 Ianuarie | Miami Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Key West cu pranz inclus (1 zi). Descoperim cel mai sudic oras al Statelor Unite continentale. Pe langa cele 49 de state (exceptie fac doar Hawaii) este unicul oras in care niciodata n-a fost semnalata o temperatura sub 0 °C. Orasul este situat la 150 km de Cuba si este legat de uscat printr-un pod cu o lungime de 11 km. Strada principala a insulei - Duval St. gazduieste cele mai multe restaurante si hoteluri, situate chiar pe malul marii, de 2-3 ori pe saptamana in port ancoreaza navele de croaziera. Cazare hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

Ziua 10

06 Ianuarie | Miami – Istanbul – Bucuresti Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Miami. Seara, la ora 19:00, transfer la aeroportul din Miami pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK78 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 22:15 si aterizare in Istanbul la ora 17:30 a doua zi (07 Ianuarie). La ora 19:50 imbarcare pe zborul TK1045 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Descriere

Destinatie: SUA

Durata: 9 nopti

NOU! REVELION SUA – COASTA DE EST

Washington–Baltimore–Philadelphia–Revelion in New York & Sejur Miami

Transport avion TURKISH AIRLINES | 11 zile| de la 1.799 Euro

Ceea ce se spune este adevarat: nu exista alt loc pe glob ca orasul New York.

In nici un alt oras nu gasiti mai multa cultura, arhitectura, gastronomie, distractie si stralucire la limita unor retele de strazi. Poate acesta este si motivul pentru care New York este atat de frenetic. Vizitatorii si localnicii pur si simplu simt ca nu au suficient timp de a experimenta tot ceea ce extraordinarul oras are de oferit. Indiferent de dispozitia voastra, puteti foarte usor sa gasiti divertisment din belsug in orasul care nu doarme niciodata.

Petrecerea de Revelion din Times Square este cea mai mare din lume, un spectacol de muzica si culoare, jocuri de artificii fara egal, iar celebra numaratoare inversa de la miezul noptii este transmisa in direct de toate televiziunile din lume.

Fii si tu martor la acest spectacol grandios si marcheaza trecerea in noul an in Times Square !

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

             1.799 Euro adult loc in camera dubla

             1.399 Euro copil 2-10.99 ani in camera cu 2 adulti

             1.749 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

             2.499 Euro adult loc in camera single

Nota: Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,08 USD. In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere mai mare de 2% in raport cu USD (curs mai mic de 1,06 EUR pentru 1 USD), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

Servicii incluse:

•             Bilet de avion Bucuresti – Washington, via Istanbul, Compania Turkish Airlines

•             Bilet de avion New York – Miami, zbor direct, compania United

•             Bilet de avion Miami – Bucuresti, via Istanbul, Compania Turkish Airlines

•             Cazare 09 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4* astfel:

             2 nopti la Washington, hotel Comfort Inn Downtown DC/Convention Center 3* sau similar 

             3 nopti la New York, hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar

             4 nopti la Miami, hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

•             Tur de oras Washington cu autocar si ghid local de 1 zi (durata 8 ore)

•             Tur de oras New York cu autocar si ghid local de 1 zi (durata 8 ore)

•             Tur de oras Miami cu autocar si ghid local de ½ zi (durata 4 ore)

•             Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup

•             Transferuri aeroport – hotel – aeroport conform programului

•             Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

•             Taxele de aeroport zbor international: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)

•             Taxele de aeroport zbor intern: 50 Euro/persoana

•             Taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro/persoana (se achita in agentie la inscriere)

•             Taxa de bagaj zbor New York – Miami (se achita exclusiv la aeroport): 25 USD/1 piesa de bagaj de 23 kg

•             Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno

•             Taxa de viza: 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii BRD

•             Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer si ghid local) – obligatoriu in SUA

•             Alte vizite decat cele mentionate in program

•             Excursiile optionale

Excursii optionale (tarife informative pentru minim 20 platitori, pot suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei) :

•             Little Havana: ~ 125 USD/persoana

•             Parcul National Everglades: ~ 90 USD/persoana

•             Key West cu pranz inclus: ~ 150 USD/persoana

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

•             Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

•             Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

•             Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

•             Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Nota: Hotelurile din SUA nu sunt clasificate oficial pe stele. Pe baza dotarilor, a impresiilor turistilor dar si a inspectiei facute de tour operator, aceastea au fost incadrate de agentie la stelarea din program pentru o buna orientare a turistilor.

Destinatie: SUA

Durata: 9 nopti

NOU! REVELION SUA – COASTA DE EST

Washington–Baltimore–Philadelphia–Revelion in New York & Sejur Miami

Transport avion TURKISH AIRLINES | 11 zile| de la 1.799 Euro

Ceea ce se spune este adevarat: nu exista alt loc pe glob ca orasul New York.

In nici un alt oras nu gasiti mai multa cultura, arhitectura, gastronomie, distractie si stralucire la limita unor retele de strazi. Poate acesta este si motivul pentru care New York este atat de frenetic. Vizitatorii si localnicii pur si simplu simt ca nu au suficient timp de a experimenta tot ceea ce extraordinarul oras are de oferit. Indiferent de dispozitia voastra, puteti foarte usor sa gasiti divertisment din belsug in orasul care nu doarme niciodata.

Petrecerea de Revelion din Times Square este cea mai mare din lume, un spectacol de muzica si culoare, jocuri de artificii fara egal, iar celebra numaratoare inversa de la miezul noptii este transmisa in direct de toate televiziunile din lume.

Fii si tu martor la acest spectacol grandios si marcheaza trecerea in noul an in Times Square !

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

             1.799 Euro adult loc in camera dubla

             1.399 Euro copil 2-10.99 ani in camera cu 2 adulti

             1.749 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

             2.499 Euro adult loc in camera single

Nota: Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,08 USD. In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere mai mare de 2% in raport cu USD (curs mai mic de 1,06 EUR pentru 1 USD), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

Servicii incluse:

•             Bilet de avion Bucuresti – Washington, via Istanbul, Compania Turkish Airlines

•             Bilet de avion New York – Miami, zbor direct, compania United

•             Bilet de avion Miami – Bucuresti, via Istanbul, Compania Turkish Airlines

•             Cazare 09 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4* astfel:

             2 nopti la Washington, hotel Comfort Inn Downtown DC/Convention Center 3* sau similar 

             3 nopti la New York, hotel Double Tree by Hilton New York City Financial District 4* sau similar

             4 nopti la Miami, hotel Lexington 3* (recent renovat) situat la mica distanta de plaja sau similar Miami.

•             Tur de oras Washington cu autocar si ghid local de 1 zi (durata 8 ore)

•             Tur de oras New York cu autocar si ghid local de 1 zi (durata 8 ore)

•             Tur de oras Miami cu autocar si ghid local de ½ zi (durata 4 ore)

•             Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup

•             Transferuri aeroport – hotel – aeroport conform programului

•             Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

•             Taxele de aeroport zbor international: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)

•             Taxele de aeroport zbor intern: 50 Euro/persoana

•             Taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro/persoana (se achita in agentie la inscriere)

•             Taxa de bagaj zbor New York – Miami (se achita exclusiv la aeroport): 25 USD/1 piesa de bagaj de 23 kg

•             Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno

•             Taxa de viza: 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii BRD

•             Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer si ghid local) – obligatoriu in SUA

•             Alte vizite decat cele mentionate in program

•             Excursiile optionale

Excursii optionale (tarife informative pentru minim 20 platitori, pot suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei) :

•             Little Havana: ~ 125 USD/persoana

•             Parcul National Everglades: ~ 90 USD/persoana

•             Key West cu pranz inclus: ~ 150 USD/persoana

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

•             Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

•             Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

•             Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

•             Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Nota: Hotelurile din SUA nu sunt clasificate oficial pe stele. Pe baza dotarilor, a impresiilor turistilor dar si a inspectiei facute de tour operator, aceastea au fost incadrate de agentie la stelarea din program pentru o buna orientare a turistilor.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.