Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Itinerariu

Ziua 1

28 – 29 Decembrie Bucuresti – Istanbul – Bangkok Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 07:40, cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK1044 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 09:40 si aterizare in Istanbul la ora 12:10. Timp liber la dispozitie in Istanbul. La ora 18:40 imbarcare pe zborul TK64 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 20:40 si aterizare in Bangkok la ora 09:45 in data de 29 decembrie. Intalnire cu ghidul local si transfer cu autocarul la un restaurant local. Servirea pranzului, meniu cu specific local. Dupa bine meritata pauza de masa, incepem vizitarea Bangkok-ului cu Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Pullman Bangkok Hotel G 5* (deluxe room) sau similar Bangkok.

Ziua 2

30 Decembrie Bangkok – Gradina Zoologica Sriracha – Ferma de crocodili – Pattaya Mic dejun. Excursia continua spre Pattaya cu vizita la Gradina zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume. Veti lua parte la un show spectaculos cu tigri, crocodili si multe alte atractii in cadrul Circului. Spectacolul se bucura de peste 1.500 de vizitatori pe reprezentatie. Ajungem in Pattaya si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 3

31 Decembrie Pattaya – Satul Elefantilor – La multi ani 2018 ! Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja sau optional, Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor. O ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Tailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Tailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. In “Kraal” se organizeaza demonstratii insotite de comentarii detaliate despre capturarea, imblanzirea si dresarea elefantilor salbatici. Veti avea ocazia sa faceti o plimbare cu elefantul, deci nu uitati sa va luati camera de fotografiat! Intoarcere la hotel. Durata: 10:00-14:30. Tarif: 1300 THB/persoana (aprox. 45 USD, minim 25 de platitori. Seara, va invitam la Cina festiva de Revelion la hotel, bufet international, spectacol de divertisment, tombola si bauturi nelimitate incluse. Tarif: 150 Euro/adult, 75 Euro/copil 2-11,99 ani (supliment obligatoriu). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 4

01 Ianuarie Pattaya – Gradinile tropicale Nongnooch & Alcazar show Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, excursie de jumatate de zi la Gradina Tropicala Nong Nooch. La doar 20 de minute de Pattaya, in noua statiune Nong Nooch Village asezata pe intinse coline inverzite, avand o priveliste uimitoare asupra plajei din Pattaya, veti intra intr-un colt de Rai. Aici timpul se opreste in loc printre livezi si lacuri, intr-un parc natural. Veti lua parte la un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze, box tailandez si lupte cu spada. Intoarcere in Pattaya. Tarif: 1.300 THB (aprox. 45 USD/persoana, minim 25 de platitori. Seara, optional, Spectacol la Alcazar – cel mai feeric spectacol din Asia. Fiecare minut petrecut la Alcazar este o incantare! Pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Durata: 20:30 – 22:45. Tarif: 1.300 THB (aprox. 45 USD/persoana, minim 25 de platitori). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 5

02 Ianuarie Pattaya – Insula de coral Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de o zi la Insula de Coral cu pranz inclus. Navigare cu barca de mare viteza de-a lungul golfului catre insula de Coral – Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, sau pur si simplu relaxare pe plaja sub soarele tropical. Dupa un delicios pranz, timp liber pentru numeroasele sporturi de apa disponibile la fata locului. Intoarcere in golful Pattaya tarziu in dupa amiaza si transfer la hotel. Durata: 09:00-17:00. Tarif: 1.300 THB ( aprox. 45 USD/persoana, minim 30 de platitori). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 6

03 Ianuarie Pattaya Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare si ultimele cumparaturi inainte de plecarea catre capitala Thailandei. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 7

04 Ianuarie Pattaya – Bangkok – Thonburi – Palatul Regal Mic dejun. Excursia continua spre Bangkok si incepem vizitele de astazi cu Thonburi – Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului este situat pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat (Grand Palace) – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Transfer la hotel si cazare. Seara, va propunem impreuna cu insotitorul de grup, vizitarea Pietei de noapte Patpong una dintre cele mai vibrante si mai colorate zone ale orasului. Patpong se intinde pe cateva strazi, intre bulevardele Silom si Suriwong, oferind vizitatorilor cea mai renumita si populara piata de noapte, multe magazine bune, restaurante, dar si o viata de noapte energica si zgomotoasa. Patpong va fi cu siguranta unul din locurile unde veti petrece foarte mult timp. Cazare hotel Pullman Bangkok Hotel G 5* (deluxe room) sau similar Bangkok.

Ziua 8

05 Ianuarie Bangkok – Ayuthaya Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Ayuthaya si croaziera Grand Pearl la intoarcere cu pranz inclus. Una dintre atractiile catre nu trebuiesc ratate in timpul sederii in Bangkok este Ayuthaya – fosta capitala a Siamului situata la 90km nord de Bangkok. Aici se pot admira templele: Wat Mongkol Borpith cu una dintre cele mai mari statui din bronz a lui Budha, Wat Phra Srisanpetch si Wat Yai Chai Mogkol. Ne vom imbarca apoi pentru o croziera Grand Pearls Crusie catre Bangkok. Incepem cu Bang-Pa-In unde se viziteaza fosta Resedinta de Vara a Regilor. Pranzul bufet se va servi la bordul navei in timp ce veti admira superbele peisaje de o parte si de alta a raului Chao Phraya. Transfer la hotel. Durata: 07:30-17:00. Tarif: 3.640 THB (aprox. 120 USD/persoana, minim 25 de platitori. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Pullman Bangkok Hotel G 5* (deluxe room) sau similar Bangkok.

Ziua 9

06 Ianuarie Bangkok – Piata plutitoare din Damnoen – Istanbul Mic dejun. Dimineata devremne, optional, excursie de o zi la Piata Plutitoare din Damnoen (07:30-12:30). Acest tur de un interes aparte va poarta prin zona rurala a pietei plutitoare din Damnoen Saduak, situat la aprox. 100 Km de Bangkok, deschisa zilnic intre orele 07:00-11:00. O ocazie unica de a vedea stilul unic, traditional, de a vinde si cumpara fructe, legume si multe altele direct din barci. Turul include vizita la Nakorn Pathom, locul celui mai inalt sanctuar din Tailanda, denumit “Phra Pathom Chedi” care este in acelasi timp si cea mai mare pagoda din Sudestul Asiei. Tarif: 1.300 THB (aprox. 45 USD/persoana, minim 25 de platitori). Intoarcere la Bangkok si eliberarea camerelor. Dupa amioaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK65 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 22:35.

Ziua 10

07 Ianuarie Istanbul – Bucuresti Sosire in Istanbul la ora 06:00. BONUS! Tur de oras Istanbul cu mic dejun si pranz inclus! (09:00-18:00). Imbarcare in autocar si plecare de la aeroport pentru servirea micului dejun. Continuam apoi cu vizitarea orasului Istanbul: Moscheea Albastra, Hipodromul (Fantana Germana), Coloana Serpentina, Obeliscul lui Theodosius, Muzeul Hagia Sophia. Servirea pranzului. Dupa pauza de masa se viziteaza Palatul Topkapi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TK1045 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:50 si aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Ziua 1

28 – 29 Decembrie Bucuresti – Istanbul – Bangkok Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 07:40, cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK1044 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 09:40 si aterizare in Istanbul la ora 12:10. Timp liber la dispozitie in Istanbul. La ora 18:40 imbarcare pe zborul TK64 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 20:40 si aterizare in Bangkok la ora 09:45 in data de 29 decembrie. Intalnire cu ghidul local si transfer cu autocarul la un restaurant local. Servirea pranzului, meniu cu specific local. Dupa bine meritata pauza de masa, incepem vizitarea Bangkok-ului cu Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Pullman Bangkok Hotel G 5* (deluxe room) sau similar Bangkok.

Ziua 2

30 Decembrie Bangkok – Gradina Zoologica Sriracha – Ferma de crocodili – Pattaya Mic dejun. Excursia continua spre Pattaya cu vizita la Gradina zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume. Veti lua parte la un show spectaculos cu tigri, crocodili si multe alte atractii in cadrul Circului. Spectacolul se bucura de peste 1.500 de vizitatori pe reprezentatie. Ajungem in Pattaya si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 3

31 Decembrie Pattaya – Satul Elefantilor – La multi ani 2018 ! Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja sau optional, Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor. O ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Tailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Tailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. In “Kraal” se organizeaza demonstratii insotite de comentarii detaliate despre capturarea, imblanzirea si dresarea elefantilor salbatici. Veti avea ocazia sa faceti o plimbare cu elefantul, deci nu uitati sa va luati camera de fotografiat! Intoarcere la hotel. Durata: 10:00-14:30. Tarif: 1300 THB/persoana (aprox. 45 USD, minim 25 de platitori. Seara, va invitam la Cina festiva de Revelion la hotel, bufet international, spectacol de divertisment, tombola si bauturi nelimitate incluse. Tarif: 150 Euro/adult, 75 Euro/copil 2-11,99 ani (supliment obligatoriu). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 4

01 Ianuarie Pattaya – Gradinile tropicale Nongnooch & Alcazar show Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, excursie de jumatate de zi la Gradina Tropicala Nong Nooch. La doar 20 de minute de Pattaya, in noua statiune Nong Nooch Village asezata pe intinse coline inverzite, avand o priveliste uimitoare asupra plajei din Pattaya, veti intra intr-un colt de Rai. Aici timpul se opreste in loc printre livezi si lacuri, intr-un parc natural. Veti lua parte la un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze, box tailandez si lupte cu spada. Intoarcere in Pattaya. Tarif: 1.300 THB (aprox. 45 USD/persoana, minim 25 de platitori. Seara, optional, Spectacol la Alcazar – cel mai feeric spectacol din Asia. Fiecare minut petrecut la Alcazar este o incantare! Pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Durata: 20:30 – 22:45. Tarif: 1.300 THB (aprox. 45 USD/persoana, minim 25 de platitori). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 5

02 Ianuarie Pattaya – Insula de coral Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de o zi la Insula de Coral cu pranz inclus. Navigare cu barca de mare viteza de-a lungul golfului catre insula de Coral – Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, sau pur si simplu relaxare pe plaja sub soarele tropical. Dupa un delicios pranz, timp liber pentru numeroasele sporturi de apa disponibile la fata locului. Intoarcere in golful Pattaya tarziu in dupa amiaza si transfer la hotel. Durata: 09:00-17:00. Tarif: 1.300 THB ( aprox. 45 USD/persoana, minim 30 de platitori). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 6

03 Ianuarie Pattaya Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare si ultimele cumparaturi inainte de plecarea catre capitala Thailandei. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

Ziua 7

04 Ianuarie Pattaya – Bangkok – Thonburi – Palatul Regal Mic dejun. Excursia continua spre Bangkok si incepem vizitele de astazi cu Thonburi – Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului este situat pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat (Grand Palace) – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Transfer la hotel si cazare. Seara, va propunem impreuna cu insotitorul de grup, vizitarea Pietei de noapte Patpong una dintre cele mai vibrante si mai colorate zone ale orasului. Patpong se intinde pe cateva strazi, intre bulevardele Silom si Suriwong, oferind vizitatorilor cea mai renumita si populara piata de noapte, multe magazine bune, restaurante, dar si o viata de noapte energica si zgomotoasa. Patpong va fi cu siguranta unul din locurile unde veti petrece foarte mult timp. Cazare hotel Pullman Bangkok Hotel G 5* (deluxe room) sau similar Bangkok.

Ziua 8

05 Ianuarie Bangkok – Ayuthaya Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Ayuthaya si croaziera Grand Pearl la intoarcere cu pranz inclus. Una dintre atractiile catre nu trebuiesc ratate in timpul sederii in Bangkok este Ayuthaya – fosta capitala a Siamului situata la 90km nord de Bangkok. Aici se pot admira templele: Wat Mongkol Borpith cu una dintre cele mai mari statui din bronz a lui Budha, Wat Phra Srisanpetch si Wat Yai Chai Mogkol. Ne vom imbarca apoi pentru o croziera Grand Pearls Crusie catre Bangkok. Incepem cu Bang-Pa-In unde se viziteaza fosta Resedinta de Vara a Regilor. Pranzul bufet se va servi la bordul navei in timp ce veti admira superbele peisaje de o parte si de alta a raului Chao Phraya. Transfer la hotel. Durata: 07:30-17:00. Tarif: 3.640 THB (aprox. 120 USD/persoana, minim 25 de platitori. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Pullman Bangkok Hotel G 5* (deluxe room) sau similar Bangkok.

Ziua 9

06 Ianuarie Bangkok – Piata plutitoare din Damnoen – Istanbul Mic dejun. Dimineata devremne, optional, excursie de o zi la Piata Plutitoare din Damnoen (07:30-12:30). Acest tur de un interes aparte va poarta prin zona rurala a pietei plutitoare din Damnoen Saduak, situat la aprox. 100 Km de Bangkok, deschisa zilnic intre orele 07:00-11:00. O ocazie unica de a vedea stilul unic, traditional, de a vinde si cumpara fructe, legume si multe altele direct din barci. Turul include vizita la Nakorn Pathom, locul celui mai inalt sanctuar din Tailanda, denumit “Phra Pathom Chedi” care este in acelasi timp si cea mai mare pagoda din Sudestul Asiei. Tarif: 1.300 THB (aprox. 45 USD/persoana, minim 25 de platitori). Intoarcere la Bangkok si eliberarea camerelor. Dupa amioaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK65 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 22:35.

Ziua 10

07 Ianuarie Istanbul – Bucuresti Sosire in Istanbul la ora 06:00. BONUS! Tur de oras Istanbul cu mic dejun si pranz inclus! (09:00-18:00). Imbarcare in autocar si plecare de la aeroport pentru servirea micului dejun. Continuam apoi cu vizitarea orasului Istanbul: Moscheea Albastra, Hipodromul (Fantana Germana), Coloana Serpentina, Obeliscul lui Theodosius, Muzeul Hagia Sophia. Servirea pranzului. Dupa pauza de masa se viziteaza Palatul Topkapi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TK1045 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:50 si aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Descriere

Destinatie: Thailanda

Durata: 8 nopti

REVELION THAILANDA

Pattaya & Bangkok

Transport avion TURKISH | 11 zile | de la 1.199 Euro

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

             1.249 Euro adult loc in camera dubla                                     

             1.065 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla (pat suplimentar)

                794 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera, fara pat suplimentar

             1.024 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera, cu pat suplimentar                         

             1.779 Euro adult loc in camera single                            

Nota:

             Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,10 USD. In cazul in care cursul de schimb sufera deprecieri mai mari de 2% (curs mai mic de 1.08 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

             Tarifele excursiilor optionale sunt orientativ calculate la un curs de 1 USD=30 THB. Pot suferi modificari in functie de cursul de schimb la momentul sosirii in Thailanda

Servicii incluse:

•             Bilet de avion Bucuresti – Bangkok – Bucuresti, via Istanbul, compania Turkish Airlines

•             5 nopti cazare cu mic dejun HOLIDAY INN PATTAYA 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar

•             3 nopti cazare cu mic dejun hotel PULLMAN BANGKOK HOTEL G 5* camere deluxe

•             Pachet excursii incluse:

             1 pranz cu specific local la un restaurant local in Bangkok in ziua sosirii

             Turul templelor din Bangkok cu ghid local: Wat Trimitr, What Po si Wat Benjamaborpitr

             Vizita la Gradina zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume

             Excursie la Thonburi, Barjele Regale & Templul Apusului

             Vizita la Grand Palace Bangkok cu ghid local

             Vizita cu insotitorul de grup la piata de noapte Patpong din Bangkok

•             Transferuri aeroport – hotel – aeroport

•             Transferuri Bangkok – Pattaya si retur

•             Ghizi locali

•             Intrarile la obiectivele turistice incluse in program

•             Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

•             Taxele de aeroport si combustibil: 450 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

•             Cina festiva de Revelion la hotel, bufet international, spectacol de divertisment, tombola si bauturi nelimitate incluse. Tarif: 150 Euro/adult, 75 Euro/copil 2-11,99 ani (supliment obligatoriu).

•             Taxa de viza Thailanda (viza se obtine si se achita la fata locului)

•             asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse in program), excursiile optionale

•             Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

DOCUMENTE DE CALATORIE: PASAPORT ELECTRONIC SAU SIMPLU VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA TERMINARII CALATORIEI (Nu se accepta Pasaport TEMPORAR)

Destinatie: Thailanda

Durata: 8 nopti

REVELION THAILANDA

Pattaya & Bangkok

Transport avion TURKISH | 11 zile | de la 1.199 Euro

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

             1.249 Euro adult loc in camera dubla                                     

             1.065 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla (pat suplimentar)

                794 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera, fara pat suplimentar

             1.024 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera, cu pat suplimentar                         

             1.779 Euro adult loc in camera single                            

Nota:

             Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,10 USD. In cazul in care cursul de schimb sufera deprecieri mai mari de 2% (curs mai mic de 1.08 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

             Tarifele excursiilor optionale sunt orientativ calculate la un curs de 1 USD=30 THB. Pot suferi modificari in functie de cursul de schimb la momentul sosirii in Thailanda

Servicii incluse:

•             Bilet de avion Bucuresti – Bangkok – Bucuresti, via Istanbul, compania Turkish Airlines

•             5 nopti cazare cu mic dejun HOLIDAY INN PATTAYA 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar

•             3 nopti cazare cu mic dejun hotel PULLMAN BANGKOK HOTEL G 5* camere deluxe

•             Pachet excursii incluse:

             1 pranz cu specific local la un restaurant local in Bangkok in ziua sosirii

             Turul templelor din Bangkok cu ghid local: Wat Trimitr, What Po si Wat Benjamaborpitr

             Vizita la Gradina zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume

             Excursie la Thonburi, Barjele Regale & Templul Apusului

             Vizita la Grand Palace Bangkok cu ghid local

             Vizita cu insotitorul de grup la piata de noapte Patpong din Bangkok

•             Transferuri aeroport – hotel – aeroport

•             Transferuri Bangkok – Pattaya si retur

•             Ghizi locali

•             Intrarile la obiectivele turistice incluse in program

•             Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

•             Taxele de aeroport si combustibil: 450 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

•             Cina festiva de Revelion la hotel, bufet international, spectacol de divertisment, tombola si bauturi nelimitate incluse. Tarif: 150 Euro/adult, 75 Euro/copil 2-11,99 ani (supliment obligatoriu).

•             Taxa de viza Thailanda (viza se obtine si se achita la fata locului)

•             asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse in program), excursiile optionale

•             Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

DOCUMENTE DE CALATORIE: PASAPORT ELECTRONIC SAU SIMPLU VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA TERMINARII CALATORIEI (Nu se accepta Pasaport TEMPORAR)

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.