Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Consultanți de încredere. Servicii de calitate. Turism autentic.

Noi suntem printre fericitii care atunci cand ajung la birou se simt ca acasa. Mereu cu zambetul pe buze, gata de oaspeti si pregatiti sa oferim sugestii si solutii celor care ne trec pragul. Cand eram mici si eram intrebati ce vrem sa ne facem atunci cand vom fi mari, raspundeam “turisti”. Si ne-am pregatit pentru meseria asta temeinic.
Am inceput cu practica. Am luat la pas crestele muntilor nostri, ne-am scaldat in Marea Neagra, am gustat din bucatele moldovenesti si am cantat la foc de tabara. Ne-a placut cum ne-am distrat pe plaiurile noastre si ne-am decis sa cutreieram lumea in lung si-n lat in cautarea altor aventuri.
Am colindat Europa si i-am admirat frumusetile de la Gibraltar pana la Sankt Petersburg. Am trecut prin Grecia si am invatat despre cultura ei milenara. Am stat pe plaje cu cel mai fin nisip si ne-am oglindit in ape cristaline. Am admirat monumentele din Roma si ne-am plimbat pe strazile inguste ale Istanbului. Am fost la schi in Kitzbuhel, dar n-am ratat nici Parisul.
Europa a fost doar primul continent de pe lista noastra. Le-am luat pe toate la rand si n-am regretat decat ca nu a avut cine sa ne indrume de fiecare data spre cea mai buna alegere.
In urma cu mai bine de zece ani ne-am decis sa ne luam in serios meseria si de atunci oferim clientilor nostri consultanta bazata daca nu pe experienta proprie, cum s-a intamplat in cele mai multe cazuri, macar pe informatii sigure primite de la partenerii nostri de incredere.
Acum, sub umbrela Jumbo Travel, suntem gata sa va oferim in continuare cele mai bune sfaturi privind concediul visat pe una din plajele lumii, city-breakul dorit pentru evadarea din rutina, vacanta la schi asteptata sau circuitul potrivit dorintelor fiecaruia dintre voi.
Cu noi, singurul regret apare doar pentru ca vacanta s-a terminat.
Echipa Jumbo Travel
Calatorii cu zambete :)